Ганна Бабіч 9 июля 2024

Вибір пера чорнильної ручки залежить від кількох факторів, основними з яких є ваш стиль письма, творчі потреби та особисті вподобання. До них також можна віднести тип паперу, який ви використовуєте, бажану товщину лінії, рівень комфорту під час письма та мету використання ручки.

Читати далі →

Бабіч Ганна 13 марта 2024
Приклад ведення Bullet Journal

Що таке Bullet-журнал?

Bullet-журнал (або BuJo, як його часто називають) — це система організації і планування, яка поєднує в собі щоденник, список справ, планувальник і щоденне ведення записів. Він був розроблений дизайнером Райдером Карроллом (Ryder Carroll) як інструмент для власного планування, але з часом став популярним по всьому світу.

Читати далі →

Бабіч Ганна 24 мая 2022

Створені у Сіднеї, блокноти Karst Stone Paper мають на меті зруйнувати паперову промисловість. Потреба в папері не зникне найближчим часом, але потреба в стабільному папері наближається до переломної точки. Карстовий кам’яний папір — це чудова альтернатива традиційному паперу з целюлози, для виробництва якої не використовуються дерева, вода, відходи, кислоти чи відбілювачі, що забезпечують найбіліший і гладкий папір. 

Читати далі →